Magyar Canicross SE

Sopron 2009
A 2009-es CANICROSS és BIKEJÖRING EURÓPA BAJNOKSÁG rendezési jogát MAGYARORSZÁG nyerte el, melynek SOPRON városa ad otthont Október 9-11 között.
Sopron 2009

ECF Kongresszus Sopronban - 2009. Április 4-5.

Sopron 2009 2008-ban a Csehországi Decinben az Európa Bajnoksággal egyidejûleg ülésezõ ECF Kongresszus ( European Canicross Federation – Európai Canicross Szövetség) a Magyar Canicross Sportegyesület pályázata alapján Magyarországnak adta a jogot a 2009. évi ECF Canicross Európa Bajnokság megrendezésére.

Az EB 2009.október 9-11 között kerül megrendezésre Sopronban a Károly magaslat és környéke terepen.

ECF Kongresszus A leghûségesebb város a verseny mellé állt, a verseny mellett személyesen is védnökséget vállalt dr. Fodor Tamás polgármester Úr.

A helyi szervezésben eddig is jelentõs segítséget nyújtott Abdai Géza alpolgármester és Rákóczi József Úr, akinek neve tapasztalataink szerint egyet jelent Sopronban a SPORT-tal.

ECF Kongresszus Az ECF Elnöksége 2009. április 4-5-re Sopronba hívta össze a szövetség tavaszi kongresszusát, ahol az aktuális kérdéseken túl két jelentõs kérdéssel foglalkoztunk. Az immár 12 tagországot számláló európai szövetség elnökségén kívül jelen volt 10 tagország képviselõje, Svájc, Franciaország, Belgium, Csehország, Szlovénia, Ausztria, Lengyelország, Anglia és a magyar képviseletben az MCSE elnökeként én, valamint Ringhofer János a sportág lelkes támogatója.

A Kongresszus meghallgatta beszámolónkat a verseny szervezésérol, és örömmel állapította meg, hogy az a legjobb úton halad a sikeres megvalósulás felé. Megtekintették a szálláslehetõségeket, és elismerõen nyilatkoztak azokról.

ECF Kongresszus A pálya bejárása során kérték, hogy az általunk kijelölt hosszú távú pályát módosítsuk, tegyük technikásabbá a verseny érdekesebbé tétele érdekében.

A terep egyébként roppant mód tetszett a javarészt versenyzõkbõl álló kongresszusi küldötteknek. Összehasonlítva a 2004 évi szilvásváradi EB-vel megállapították, hogy a magyar táj másik arculatát mutatjuk be, amelyen élvezet lesz versenyezni.

ECF Kongresszus Az elnökséget Sopron Önkormányzata képviseletében Rákóczi József sportfelügyelõ látta vendégül a Diána Panzió éttermében szombat este. A jó hangulatú vacsorán mind Rákóczi Úr mind Willy Charmillot Úr az ECF elnöke kifejezte abbéli reményét, hogy a 2009. évi ECF EB a legjobbak közé fog tartozni.


Dr. Svéda István
 

» Partnerek «
Extreme Sportok
Magyar Kutyaszanhajto es Canicross Szovetseg
Magyar Ebtenyesztok Orszagos Egyesulete
R+R Konstrukt
Europai Canicross Szovetseg
Duna-Ipoly Nemzeti Park
Ingatlan Horizont
» Európai Tagszövetségek «
Ausztria Belgium Csehorszag Franciaorszag Olaszorszag Lengyelorszag Szlovakia Spanyolorszag Szlovenia Svajc Nagy-Britannia Ausztria BSSC
Cím: 1084 Budapest, József u. 33. E-mail: mcse@canicross.hu Tel.: 20/965-8964
Kezdõlap | A Sportágról | Felszerelés | Versenynaptár | Edzés | Hírek
Tagjaink | Képek | Elérhetõség
| Cikkek, Írások | Egyesület Történet | Alapszabály
2009© Copyright by misDesign
Magyar Canicross SE Magyar Canicross SE Canicross HUNGARY Magyar Canicross SE E-mail MCSE E-mail MCSE