Star Track bikejöring, dogscooter,canicross verseny beszámoló

Lezajlott a Csemőn rendezett Star Track bikejöring, dogscooter,canicross verseny amit – hosszú idő után – a Magyar Canicross Sportegyesület rendezett. Egy 2,8km sík, de sok kanyarral tarkított izgalmas és élvezetes pályát tűztünk ki a hozzánk érkező versenyzőknek. Versenyünkön (Fazekas Csaba jóvoltából) chippes időmérés volt, ezáltal a versenyzők már a beérkezés pillanatában tudhatták a pontos idejüket.

A verseny résztvevőinek rajtcsomaggal kedveskedtünk.

Az ajándékokért szeretnénk köszönetet mondani a Farkaskonyhának, akik minden 4 lábú versenytársunknak egy zacskó szárított nyúlfüllel és egy náluk levásárolható kuponnal kedveskedtek. A két lábú versenyzők a SFI Nutrition jóvoltából energia gélt kapta. A Vitamed Pharma Kft. egyéb apró ajándékokkal is hozzájárult a rajtcsomaghoz .

Az első helyezést elért párosok a Vitamed Pharma Kft. jóvoltából C11 Complex -Porcvédő , porcerősítő vitamint kaptak. Valamint a Rs1/2 9 Kultúrkör és Wine Local által felajánlott egy-egy üveg borral térhettek haza.

A második helyezést elért párosok a Pharma Kft. jóvoltából Joy2Run izület porcerősítő oldatot kaptak, valamit a Dog Gear kft. által felajánlott pórázzal lettek gazdagabbak .

A harmadik helyezést elért párosok a Pharma Kft. felajánlásából Fitomune immunerősítő tablettát nyertek.

A leggyorsabb női és férfi versenyző a Bocanova étterem jóvoltából egy – egy kétszemélyes vacsorameghívást is nyert.

Szeretnénk megköszönni az összes támogatónknak, hogy hozzájárultak a versenyünkhöz. Az összes segítőnknek is szeretnénk köszönet mondani, akit maximálisan kitettek magukért, hogy ez a verseny létrejöhessen.

És Nektek versenyzőknek is szeretnénk megköszönni, hogy eljöttetek és egy sportolásban és élményekben gazdag szombat délelőttöt töltöttünk együtt!

Találkozunk ősszel !

PS: Az eredménylistát az alábbi linken nézhetitek meg, a hivatalos fényképek hamarosan elérhetőek lesznek a MCSE facebook oldalán

https://drive.google.com/drive/folders/1RO4MGcSgCfFb_qGxbNw5di0A4K-boSro?usp=drive_link